En Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Başkaca geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve bakım ustalıklemleri esnasında kullanıcılara kritik suhulet sağlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında altın bir ölçüt olarak gösterilebilir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da ayn önünde bulundurularak standartlara munis halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Yangın merdiveni kapısı kullanımında uyanıklık edilmesi müstelzim uzuv bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem işlemlevinin yitirilmemesi midein hem bile merdivenin sadece amacı dâhilin kullanılabilmesi ciğerin bu unsura özen edilmelidir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Gereç: Yangın baplarında umumiyetle çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz rezistanslidir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 ahenk sağlamlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip geçmek; dayanıklı, güzel duyu kapılara en isabetli fiyatlarla ehil olgunlaşmak karınin İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden entelekt bilim alabilirsiniz.

Bu tür yangın merdiveninin esas özelliği kompakt ve yerden biriktirme sağlayan tasavvurıdır. Kullanılmadığında merdiven biçimli bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana mevla binalar yahut güzel duyu merakların bir faktör olduğu binalar için normal hale getirir.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması sağlamlanabilir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve fiilaretler kullanılır.

Merdivenin ferahliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin kenarı teselsül opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik grup ile henüz pıtrak kullanım esenlanabilir.

Yangın veya müstacel perese vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla boşaltma edilmesi midein Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu panik takkadak bapnın suhuletle açılması dâhilin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına dayanıklılık sınıfları, çoklukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

1 mm yahut daha kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına bakılırsa çok henüz yerinde ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kadar fiyatı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının hediyeı da 4000 TL den kellelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi mukannen sertifikasyon kurumları Yangın kapısı istanbul aracılığıyla meydana getirilen testler ve yazanak ile belirlenir.

Report this wiki page