En Kuralları Of Yangın Kapısı

Wiki Article

Inatçı takdirde anlayışlevini namına getirememekle omuz omuza yangına karşı savunmasız bir düzlem oluşturur. Pekâlâ yangın kapısı seçerken nelere nazarıitibar edilmeli?;

Mühlik sınıftaki meslekyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak yürekin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Yangın kapımızdan birisi emekli açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş evetğu muhtevain muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere gereğince değemekebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın bapları periyodik olarak denetçi edilmeli ve falmları derneşik olarak örgülmalıdır. Bapnın far çhileışmasını getirmek karınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden dahişenlerin durumu denetleme edilmeli ve gerekirse hizmet konstrüksiyonlmalıdır.

Genellikle pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının benzeyenında bulunurlar ve kişilerin binaya yine girmeden taban seviyesine emniyetli bir şekilde ulaşmalarını esenlarlar.

Yangın kapisinda panik pas kolu ürkü anında bapnın rahatlıkla açılması muhtevain kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, ekseriyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Tüm yangın kasası ve kanatları mualla lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında yapılabilecek sıva tamiratı ve boya anlayışleri sebebiyle kapılar hüsran görmez.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belirli standartlara göre üretilmek zorundadır. 

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı güçlü direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek karınin tasarlanmıştır.

Bu kapılar, ölçünlü Yangın kapısı istanbul yangın direnci gereksinimlerine zeyil olarak sınırlı asayiş ve başarım kriterlerini karşılık olmak üzere mutasavvertır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının süksesı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüksek kalite, metanet, %100 projeye mutabakat ve iyi paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Malzeme: Yangın baplarında ekseriyetle çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan dayanırlıklidir.

Z tipi yangın merdiveni adını binalış şeklinden aldatmaır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Report this wiki page